Author Topic: Monza horn not working  (Read 990 times)

karol mk2 cdti

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 233
Monza horn not working
« on: May 08, 2016, 05:33:01 PM »
My Monza horn keeps blowing the fuse if I keep pressing it. The sound is very dead. Changed horn and still the same.

I am only getting 5volts at the horn.

Test is booked for Thursday so trying to get it sorted ASAP. Thanks

carlton_mad

  • 3.0 CDX and now Diamond 3.0 24v
  • Administrator
  • Wanted: Life
  • *****
  • Posts: 6422
  • dartford kent
Re: Monza horn not working
« Reply #1 on: May 09, 2016, 11:56:03 AM »
Try the relay (there should be one in there) sounds like its the prime suspect Karol.

Hows the arm btw?
what would life be like if we all drove fwd cars? feckin boring that's what rear drive or bust

karol mk2 cdti

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 233
Re: Monza horn not working
« Reply #2 on: May 09, 2016, 10:51:45 PM »
I Chris, I had forgot that the Monza has the twin horns and it was the one behind the grill that I was concentrating on. As it turns out the horn mounted to the side of the block was sapping the power. Swapped it out and it working fine again.

No change in the arm yet man, waiting on an MRI. But I won't miss Billing  :P

carlton_mad

  • 3.0 CDX and now Diamond 3.0 24v
  • Administrator
  • Wanted: Life
  • *****
  • Posts: 6422
  • dartford kent
Re: Monza horn not working
« Reply #3 on: May 11, 2016, 01:37:22 AM »
Cool be good to see you my friend!
what would life be like if we all drove fwd cars? feckin boring that's what rear drive or bust